016 61 65 61

Rechten voorbehouden - ©2019 door 3hoog

 

WELKOM BIJ 3HOOG

3hoog is verhuisd en uitgebreid!

Welkom,

​Bij deze willen wij u informeren dat 3hoog eerder dit jaar de beslissing genomen heeft om na 10 jaar werken op de 3hoog Leuven-site te verhuizen.

De reden waarom wij de prachtige site in Leuven achter ons hebben gelaten is meerderlei.

3hoog Leuven heeft de ambitie om te groeien en uit te breiden, waaraan het op de huidige site aan mogelijkheden ontbreekt. Zowel qua uitbreiding van capaciteit als parking lopen we tegen beperkingen aan.

Met de ambitie om het merk 3hoog verder in de markt zetten en de 3hoog-ploeg toekomstperspectief te bieden gingen we op zoek naar mogelijkheden buiten de huidige site.

Afgelopen jaar kwamen we twee opportuniteiten tegen die ons gesterkt hebben in onze beslissing om te verhuizen.

De eerste locatie, die tevens onze uitvalsbasis is, starten we op in Haasrode samen met het IT-bedrijf AE. Dit nieuwe initiatief kreeg de naam “AEtelier” en is gelegen aan de Interleuvenlaan 74, 3001 Haasrode.

De mogelijkheden van deze infrastructuur zijn uitgebreid. We richten ons op diegenen die willen vergaderen, opleiden, producten voorstellen en vieren. Met meerdere vergaderzalen, waarvan de capaciteit varieert, schatten we in dat we op de markt in het Leuvense echt wel een grote toegevoegde waarde kunnen bieden. Zeker in combinatie met de gewaardeerde aanpak van 3hoog, waar huiselijke professionele aanpak en vooral u centraal staat.

Ons tweede initiatief is het Wijnkasteel Haksberg in Tielt-Winge, op een kwartier rijden van Leuven.  Hier vinden we het romantische DNA van het huidige 3hoog Leuven terug. Omgeven door wijngaarden en prachtige bomen biedt het Wijnkasteel een intieme plek waar kan gefeest, gewerkt en overnacht worden. 

Zo, wij hopen met deze toelichting het vertrouwen van de huidige klanten van 3hoog Leuven te bewaren, en daarnaast alle anderen de goesting te bieden om met ons te komen praten en onze accommodatie te komen ontdekken en samen te werken.

Vriendelijke groeten en tot binnenkort in één van onze inspirerende locaties.


Bart Jaeken, Dries Schuermans en team

 

ONS AANBOD

Meeting Center Haasrode (1).png
Wijnkasteel Haksberg.jpg
Wedding Table Set

Comfortabele en zorgeloze meeting en eventlocatie

Een gerenoveerde industriële eventlocatie in de vroegere Philips productiehallen!

Opleidingen, vergaderingen, congressen en personeelsfeesten kunnen hier in alle comfort doorgaan. Een locatie met veel mogelijkheden, ruime parking en tuin!

Interleuvenlaan 74, 3001 Heverlee

Romantische feestlocatie

Een unieke en exclusieve eventlocatie met prachtig zicht op de wijngaarden in het midden van het groen.
Een prachtig decor voor elke feestgelegenheid, en er is mogelijkheid tot overnachten tot 20 personen.

Kasteelweg 4, 3390 Tielt-Winge

Op locatie naar keuze

Naast het organiseren op eigen locaties, gebruiken wij onze ervaring en contacten met leveranciers graag om het event op de locatie naar uw keuze een succes te maken. Totaalorganisatie, helemaal op maat!