Studio 3hoog- BSP Event.jpg
Studio%20AEtelier%20(24)_edited.jpg
Regie Studio.jpg
Webinar Group S (2).jpeg
DSCF5978 Bewerkt.jpg
Green key.jpg
Studio AEtelier (18).JPG
Meer bekijken
 

NIEUWS: 3HOOG OPENT STUDIO
VOOR VIDEO-OPNAMES

Leuven, 2 september 2020

Door de onverwachte impact van de coronacrisis richten heel wat bedrijven zich volop op een digitale aanpak. Hierdoor kwam 3hoog op het idee om een webinar- en opnamestudio te bouwen die bedrijven kunnen huren.


Omwille van de huidige realiteit is ieder van ons extra creatief en slagen we erin anders te gaan denken. “Let’s go digital” is het motto van de afgelopen weken en waarschijnlijk ook de volgende maanden en ver daarna. “Om in te spelen op die nood aan digitalisering bouwde 3hoog een studio waar allerhande digitale projecten vorm kunnen krijgen. Ondernemingen kunnen de webinar- en opnamestudio huren, inclusief professionele begeleiding.” zegt Dries Schuermans van 3hoog. 

Studio 3hoog is een videostudio waar je terecht kan voor het rechtstreeks uitzenden en/of opnemen van webinars, online opleidingen, digitale nieuwsbrieven, interviews, bedrijfsvideo’s,…  

De studio is uitgerust met professioneel licht en geluid, camera’s, videoregie en green screen. 3hoog kan zorgen voor zowel grafische, inhoudelijke als technische ondersteuning. Dit biedt de klant de mogelijkheid zich ten volle te concentreren op de boodschap die ze willen overbrengen. 


De studio is ingericht naast AEtelier, het business-  en meetingcenter op het researchpark van Haasrode. Het vroegere Philips gebouw is recent volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een inspirerende werk-, ontmoetings- en vergaderomgeving. Buiten de verschillende meeting rooms zijn er ook 2 grote eventruimtes, exclusief voor B2B- evenementen.  

Op AEtelier bulkt het steeds van technologie en innovatie. De webinar- en opnamestudio is hier dus volledig op zijn plaats.