STUDIO 3HOOG:
WEBINAR- EN OPNAMESTUDIO
TE LEUVEN

Let’s go digital! Het is het motto van de afgelopen maanden. Webinars, online interviews, digitale nieuwsbrieven,… Ze zijn het nieuwe normaal.

Ben jij met jouw bedrijf op zoek naar een ruimte voor het opnemen van al deze digitale projecten? Dan ben je bij Studio 3hoog aan het juiste adres!

We bieden een professionele webinar- en opnamestudio aan die je kan huren voor video opnames. Professionele begeleiding zit mee in het pakket! Wij zorgen voor ondersteuning van A tot Z, zowel op technisch, inhoudelijk als op grafisch vlak.

Studio%20AEtelier%20(24)_edited.jpg
 

WEBINAR STUDIO

De opnamestudio is standaard uitgerust met professioneel licht en geluid, camera’s, videoregie en green screen.

Dankzij het green screen kan de virtuele studio op maat worden gemaakt door ons grafisch team. Ook aangepast meubilair is mogelijk.

Tijdens een intake gesprek bespreken wij samen met jou het doel en het gewenste resultaat van de opname of live uitzending. Zo kunnen wij steeds een pakket op maat samenstellen met eventueel moderator, producer, visagie, …

Heb je vragen of wens je meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren.

 

HYBRIDE EVENTS

Combineer een fysiek en een online evenement!

Op hybride evenementen is zowel een live als een online publiek aanwezig. In onze locatie AEtelier of op uw eigen locatie organiseren we graag samen een hybride event!

Een opleiding, een algemene bedrijfsvergadering of een nieuw product voorstellen? Wij denken graag mee met met de uitwerking van uw online event, van beleving van deelnemers tot alle technische aspecten van de uitzending.

Organiseer je graag een brainstorm met ons? Contacteer ons vandaag nog!

 
 

016 61 65 61

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Rechten voorbehouden - ©2021 door 3hoog