016 61 65 61

Rechten voorbehouden - ©2019 door 3hoog

Wedding Table Set

AT LOCATION

Wij ontzorgen u!

Naast het organiseren op eigen locaties, gebruiken onze klanten onze ervaring en contacten met leveranciers graag om het event op de locatie naar hun keuze tot een succes te maken.

Totaalorganisatie, helemaal op maat!  Neem contact op met onze feestarchitect via feestarchitect@3hoog.be.

TOTAALPLAATJE

3hoog organiseert zowel uw particulier als bedrijfsevent.

Afhankelijk van uw noden en wensen, begeleiden wij u in het zoeken van de perfecte locatie en cateraar tot het vinden van leuke uitnodigingen, unieke elementen en een totale aankleding, personeel, …

Voor ons is elk evenement uniek. Wij bieden een gepersonaliseerde aanpak waarbij we uw wensen transformeren tot een onvergetelijke ervaring.  Hieronder leggen we onze manier van werken uit:


1. Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt voor ons duidelijk welk evenement u wenst te organiseren. Zo kunnen we inschatten wat we voor u kunnen betekenen.

Met deze informatie gaan wij aan de slag!

2. Voorstelling mogelijkheden

We geven u een beknopte voorstelling wat we jullie kunnen bieden: van creatieve ideeën die uw evenement naar een hoger niveau tillen tot de praktische ondersteuning om alles feilloos te laten verlopen.

De exacte inhoud van deze voorstelling is uiteraard afhankelijk van de noden en wensen die uit het kennismakingsgesprek naar voor komen.

3. Offerte opstellen

Aan de hand van uw feedback stellen wij een offerte / budget op, waarin we alle elementen bundelen. Op die manier krijgen jullie meteen een idee van de kosten.

4. Coördinatie en opvolging

Tijdens de voorbereiding staan wij in voor alle communicatie met leveranciers, coördinatie van uw wensen en het opvolgen van het budget. 


5. Time to enjoy!

Zowel bij de opbouw, tijdens uw evenement en bij de afbraak nemen wij de touwtjes in handen.

U hoeft enkel te genieten!