AE WORKSHOPS-72.jpg

MEETINGS AETELIER

Op zoek naar een vergaderlocatie of meeting room vlakbij Leuven?

AEtelier beschikt over 4 meeting rooms met verschillende capaciteiten afhankelijk van de opstelling. Deze ruimtes lenen zich ideaal voor vergaderingen, opleidingen, workshops, brainstormsessies,…
De vergaderzalen zijn volledig uitgerust met de laatste high-tech faciliteiten, zodat je steeds ongestoord en in de beste condities kan vergaderen. Zo beschikken de ruimtes over verplaatsbare televisieschermen van 82 inch, flipcharts of whiteboards, supersnel internet via glasvezel en hoge capaciteit wifi.

Naast de meeting rooms zijn er steeds open en gesloten break-out rooms aanwezig. Deze kunnen gebruikt worden voor tussendoor overleg of 1-op-1 gesprekken.

 
 

3hoog staat bekend om zijn persoonlijke en professionele aanpak. Wij voorzien alle comfort zodat jij zorgeloos kan vergaderen. Wij zorgen voor jouw gewenste zaalopstelling, catering, dranken,… Verschillende meeting-pakketten zijn mogelijk. Wij maken steeds een offerte op maat.

 

BROCHURE AETELIER

In deze brochure kan u de zalen en mogelijkheden ontdekken van AEtelier. Aarzel niet om ons te contacteren voor een rondleiding, om beschikbaarheid te controleren of een reservatie te maken.

U kan ons bereiken op 016 61 65 61 of info@3hoog.be.

 

016 61 65 61

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Rechten voorbehouden - ©2020 door 3hoog