AE WORKSHOPS-72.jpg

MEETINGS AETELIER

Op zoek naar een vergaderlocatie of meeting room vlakbij Leuven?

AEtelier beschikt over 4 meeting rooms met verschillende capaciteiten afhankelijk van de opstelling. Deze ruimtes lenen zich ideaal voor vergaderingen, opleidingen, workshops, brainstormsessies,…


De vergaderzalen zijn volledig uitgerust met de laatste high-tech faciliteiten, zodat je steeds ongestoord en in de beste condities kan vergaderen. Zo beschikken de ruimtes over verplaatsbare televisieschermen van 82 inch, flipcharts of whiteboards, supersnel internet via glasvezel en hoge capaciteit wifi.

Naast de meeting rooms zijn er steeds open en gesloten break-out rooms aanwezig. Deze kunnen gebruikt worden voor tussendoor overleg of 1-op-1 gesprekken.

 
DSCF0049.JPG

CORONAPROOF VERGADEREN

Door Covid-19 beperken wij het aantal personen per ruimte zodat we rekening kunnen houden met de veiligheidsmaatregelen. Vraag vrijblijvend meer info over de mogelijkheden rond zaalopstellingen en aantal personen.

Welke maatregelen nemen wij?

- Wij plaatsen iedereen op 1.5 meter in de vergaderzalen en in de lunchruimte.

- Bij het binnenkomen en verplaatsen in het gebouw vragen wij om een mondmasker te dragen.

- Er zijn verschillende hygiëne-standjes verspreid over het gebouw, we vragen om regelmatig de handen te ontsmetten of te wassen met zeep in de toiletten.

- Wij laten deuren zoveel mogelijk open staan en reinigen 'high-touch surfaces' regelmatig.

- Ons verluchtingssysteem zorgt voor een coronaproof ventilatie.

Toch twijfels over de veiligheid tijdens de events? Neem gerust contact op om dit samen te bespreken. 

 
 

3hoog staat bekend om zijn persoonlijke en professionele aanpak. Wij voorzien alle comfort zodat jij zorgeloos kan vergaderen. Wij zorgen voor jouw gewenste zaalopstelling, catering, dranken,… Verschillende meeting-pakketten zijn mogelijk. Wij maken steeds een offerte op maat.

 

BROCHURE AETELIER

In deze brochure kan je de zalen en mogelijkheden ontdekken van AEtelier. Aarzel niet om ons te contacteren voor een rondleiding, om beschikbaarheid te controleren of een reservatie te maken.

Je kan ons bereiken op 016 61 65 61 of info@3hoog.be.

 

016 61 65 61

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Rechten voorbehouden - ©2021 door 3hoog