AE WORKSHOPS-21.jpg

 EVENTS AETELIER

Op zoek naar een locatie voor een bedrijfsevenement in Leuven?

Dan ben je bij AEtelier aan het juiste adres!  


Zowel voor een productlancering, conferentie, klantenevent, personeelsfeest of teambuilding kan je bij AEtelier terecht. 


AEtelier beschikt over een grote eventhal, de big room, van 465m². Deze ruime polyvalente hal is ingericht met een professionele projectie-, geluid- & lichtinstallatie, een ruime vaste toog en aansluitende cateringfaciliteiten. 


Daarnaast is er een kleinere zaal, de small room, van 200m². Deze zaal is een blackbox die je volledig kan aankleden volgens jouw gewenste stijl. Ook deze ruimte beschikt over een vaste toog en aansluitende cateringfaciliteiten en is uitgerust met een geluid- en lichtinstallatie van hoge kwaliteit. 

 

Aanpalend aan de zalen is er een evenementenweide van 550m². Hier zijn vele verschillende settings mogelijk zoals een outdoor teambuilding met BBQ, foodtrucks, een festival met podium, … 


Beide zalen kunnen gecombineerd gebruikt worden alsook in combinatie met de eventweide. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Wij denken graag met jou mee voor een creatieve invulling en aankleding van de zaal. Onze eventplanners zorgen voor de volledige organisatie van jouw event op maat! 

 
 

BROCHURE AETELIER

In deze brochure kan je de zalen en mogelijkheden ontdekken van AEtelier. Aarzel niet om ons te contacteren voor een rondleiding, om beschikbaarheid te controleren of een reservatie te maken.

Je kan ons bereiken op 016 61 65 61 of info@3hoog.be.

 

016 61 65 61

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Rechten voorbehouden - ©2021 door 3hoog